Controlscope > Referenties > Scope 12 zonnepanelen inspectie Kiltunnel Dordrecht
Terug naar referenties-overzicht

Scope 12 zonnepanelen inspectie Kiltunnel Dordrecht

De Kiltunnel vormt een belangrijke verbinding tussen het Eiland van Dordrecht en de Hoeksche Waard. Ook komen veel van onze Barth-collega’s honderden, zo niet duizenden, keren per jaar door de Kil. De tunnel werd in 1977 geopend en op dit moment vindt er groot onderhoud plaats.

In opdracht van Mourik Infra B.V. uit Groot-Ammers hebben wij recent een SCIOS Scope 12 inspectie uitgevoerd. Deze zonnestroominstallatie bestaat uit 395 PV-panelen en 4 omvormers.

SCIOS Scope 12 zonnestroom inspectie

“Een SCIOS Scope 12 inspectie bestaat uit een (visuele) inspectie van diverse zonnestroominstallatie onderdelen. Zo controleren onze inspecteurs de PV-panelen op het dak, de omvormer(s) en de bijbehorende elektrische voorzieningen. Natuurlijk wordt er ook gekeken naar brandrisico’s en de elektrische veiligheid. Daarnaast worden er diverse documenten  gecontroleerd en vindt er een visuele inspectie van de panelen en connectoren plaats”, legt Gerjan Neele, manager technisch beheer uit.

Een mooie inspectie om uit te voeren voor onze Controlscope inspecteurs. En dat zo dicht bij ‘huis’! Wilt u ook een SCIOS Scope 12 inspectie voor de zonnestroominstallatie op jouw pand uit laten voeren door Controlscope? Neem dan eens contact met ons op. We staan u graag te woord.

Opdrachtgever

Kiltunnel

Plaats

Dordrecht

Branche

Industrie

Opdracht

Scope 12 inspectie

Type

Elektrotechnische installatie

Keuring, inspectie en advies elektrotechnische installaties en waterinstallaties

‘Vragen over uw installatie? Neem gerust contact met ons op’

Leen de Hoog, Adviseur

Vergelijkbare referenties