Controlscope > Referenties > Scope 12 zonnepanelen inspectie Paardekooper
Terug naar referenties-overzicht

Scope 12 zonnepanelen inspectie Paardekooper

Net als de Barth Groep is Paardekooper een echt familiebedrijf. Paardekooper levert duurzame verpakkingsoplossingen in sectoren als foodservice, horeca, retail, industrie, horti en AGF. Paardekooper is al jaren een zeer gewaardeerde klant van Barth Installatietechniek en Controlscope.

Nieuwbouw

In 2019 is Barth Installatietechniek betrokken geweest bij de realisatie van het nieuwbouwpand Paardekooper in Den Hoorn. Op dit nieuwbouwpand zijn door een derde partij 7.474 zonnepanelen geïnstalleerd. In totaal bevat deze installatie 32 omvormers en levert maar liefst 2.4 megawatt piek. Steeds vaker stellen verzekeraars de eis dat bij een dergelijke installatie periodieke inspectie wordt uitgevoerd. Zo ook bij Paardekooper.

“Tijdens een SCIOS Scope 12 inspectie controleren onze inspecteurs de PV-panelen op het dak, de omvormer(s) en de bijbehorende elektrische voorzieningen. Er wordt gekeken naar brandrisico’s en de elektrische veiligheid. Ook wordt er gecontroleerd of de documenten over de bouwkundige veiligheid aanwezig zijn en vindt er een visuele inspectie van de panelen en connectoren plaats”, legt Leen de Hoog, inspecteur bij Controlscope uit.

Veiligheid

Met de uitvoering van een Scope 12 inspectie waarborgen we een stuk veiligheid. Tevens voorkomt een inspectie problemen en op termijn hogere kosten. De uitkomst is een volledig rapport met resultaten van de inspectie.

“Uniek aan Controlscope is dat wij net dat stapje extra zetten. Zo zijn onze inspecteurs altijd bereikbaar voor extra toelichting. Ook gaan wij graag in gesprek met derden om eventuele mankementen zo snel en goed mogelijk te laten verhelpen. We zijn voor Paardekooper dan ook niet alleen controleur. We zijn ook behulpzaam bij aanvullende vragen en helpen bij het vinden van oplossingen”, stelt Gerjan Neele, manager bij Controlscope.

Professionele en snelle service

“Wij zijn zeker niet ongelukkig met de snelle service die wij altijd mogen ontvangen van de Barth Groep, er wordt professionele en vooral snelle service geleverd. Ook de Scope 12 inspectie uitgevoerd door Controlscope verliep snel en voorspoedig met een goed onderbouwde rapportage,” legt Monica Paardekooper uit, Group Manager facilitaire zaken bij Paardekooper.

Wil je ook een SCIOS Scope 12 inspectie voor de zonnepanelen op jouw pand uit laten voeren door Controlscope? Neem dan eens contact op met Gerjan Neele. Hij helpt je graag!

Opdrachtgever

Paardekooper

Plaats

Den Hoorn

Branche

Industrie

Opdracht

Scope 12 inspectie

Type

Elektrotechnische installatie

Keuring, inspectie en advies elektrotechnische installaties en waterinstallaties

‘Vragen over uw installatie? Neem gerust contact met ons op’

Leen de Hoog, Adviseur

Vergelijkbare referenties