Controlscope > Referenties > Huize Winterdijk
Terug naar referenties-overzicht

Huize Winterdijk

Huize Winterdijk in Gouda is een woonzorgcentrum waar bewoners, vrijwilligers en mantelzorgers dagelijks gebruik maken van verschillende diensten. Huize Winterdijk richt zich op het verzorgen en huisvesten van senioren. 

Binnen Huize Winterdijk bleven problemen met legionella aanhouden. Het betreft hier de kwetsbare doelgroep ouderen. Om die reden is de hulp van Controlscope ingeschakeld in 2019.

“Door onze adviseurs is de situatie in zijn geheel geïnventariseerd. Vervolgens is er een legionella beheersplan geschreven en is er advies uitgebracht. Daaropvolgend zijn we gestart met het aanpassen van de volledige waterinstallatie. Ook zijn er beheersmaatregelen uitgevoerd.

Voor een doelgroep zoals die van Huize Winterdijk is een legionellaveilige drinkwaterinstallatie extra belangrijk. Ouderen zijn immers kwetsbaar en gevoeliger voor legionellabesmettingen. We zijn dan ook erg blij dat na de plaatsing in de zomer van 2020 de locatie legionella vrij werd verklaard. De vernieuwde installatie zorgt tevens voor een reductie van de stookkosten. Dit is een mooie extra bijkomstigheid voor de klant”, vertelt Controlscope adviseur Danny.

Wil je meer weten over dit project? Of wil je weten wat Controlscope voor jou kan betekeken? Neem dan contact op met Danny Lewis.

Opdrachtgever

Huize Winterdijk

Plaats

Gouda

Branche

Zorg

Opdracht

Advies en aanleg waterinstallatie

Type

Waterinstallatie

Huize Winterdijk Controlscope waterinstallatie

‘Vragen over uw waterinstallatie? Neem gerust contact met ons op’

Danny Lewis, Adviseur

Vergelijkbare referenties